Hallo allemaal!

Welkom op mijn nieuwe site miridian.nl. Vandaag is de website live gegaan en dat kostte eigenlijk helemaal niet zoveel moeite. WordPress neemt je zoveel werk uit handen!

Het thema dat ik vandaag automatisch voorgeschoteld krijg bij de installatie van WordPress is ’twentyseventeen’. Het heeft een fijne opbouw en het bevalt me eigenlijk direct heel goed. De komende dagen zal ik er nog wat verder in duiken om alle ins en outs te leren en de site verder uit te breiden en te verbeteren, maar voor nu is het al heel mooi en ben ik er tevreden over.

Update 17 december 2017:
Er is een stukje over duurzaamheid toegevoegd op de parallax scrollende hoofdpagina die dit thema zo mooi maakt. Om dit technisch en functioneel te kunnen realiseren heb ik een kleine aanpassing gedaan aan twentyseventeen, waardoor het aantal secties voor tekstjes en bijbehorende foto’s nu instelbaar is.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.