Probleem? Opgelost!

Wifi probleem? Computervirus? Ik los het voor je op!

“Mijn computer is zoooo traag geworden, moet ik een nieuwe of kun je er nog iets aan doen?” – “Mijn printer werkt niet meer.” – “Het lukt niet om internet aan de praat te krijgen.” – “Wifi valt steeds uit op de studeerkamer.” – “Ik wil eigenlijk wel een snellere laptop, maar er is zoveel te koop… waar moet ik beginnen?”

Herken je dit of heb je een andere vraag over je computer, je printer of je internetverbinding?

Als je computer vreselijk traag is, is er een grote kans dat je computer is besmet met spyware of malware en is het hoog tijd voor een grondige virusscan en een schoonmaakbeurt.

Werkt je internetverbinding niet meer dan kijk ik eerst goed waar de oorzaak zit en los het snel voor je op.  Soms is plaatsing van een (extra) wifi-station nodig.

Ik geef ook aankoopadviezen, bijvoorbeeld voor een laptop.

Laat mij gerust weten waar je hulp bij nodig hebt


W a t  i s  j o u w  v r a a g ?


    M i j n  p r a k t i j k   | traagheid oplossen | servicebeurt laptop of desktop  |  laptop schoonmaken | preventief computeronderhoud in abonnementsvorm  |  probleemdiagnose en -herstel  |  computer virusvrij maken  |  herinstallatie besturingssysteem | levensduurverlenging apparatuur  |  inbouwen snelle opslag (SSD)  |  aankoopadvies nieuwe laptop of desktop | gegevens overzetten van oud naar nieuw apparaat  |  wifi of internetverbinding instellen of herstellen  |  printerinstallatie  |  e-mail instellen of herstellen | backupadvies | hulp op afstand


    D a g e l i j k s e   k o s t  | Met vrijwel alle problemen en probleempjes die je tegenkomt bij het werken met computers kun je bij mij terecht. Het oplossen van problemen is voor mij dagelijkse kost, en elke keer weer een leuke uitdaging. Ook vragen over computerveiligheid en preventie tegen malwarebesmetting zijn welkom. Eenmalig opschonen kan je computer weer wat sneller maken.  Wil je langer zorgeloos blijven werken? Dan is een serviceabonnement misschien iets voor jou.